Bekijk project

Rijschool Vergeer

Categorie Website
Diensten Design, Elementor, WordPress
Jaar 2023
Bekijk website

Tim Vergeer heeft na jaren franchisen besloten om als zelfstandig rijinstructeur verder te gaan. Daar hoort uiteraard ook een eigen website bij zodat hij online vindbaar is. Nadat er een logo was ontworpen ben ik voor Tim aan de slag gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van een website.

Door zijn jarenlange ervaring wist Tim precies te vertellen waar leerlingen (en ouders) naar zoeken en welke informatie er op de website moet komen te staan. Samen hebben we dit op een overzichtelijke en gestructureerde manier in de website verwerkt. Uiteraard met consistente, gebruiksvriendelijke en onderscheidende vormgeving.

Op de website lees je hoe de rijopleiding is opgebouwd, hoeveel deze kost en wat de voordelen zijn van de RIS-methode die Tim hanteert. Door Google reviews van Rijschool Vergeer in te laden en door enkele reviews uit te lichten wordt er met "social proof" benadrukt hoe tevreden de leerlingen zijn over de rijopleiding van Rijschool Vergeer. En dankzij een koppeling met de rijschoolsoftware van Rijschool Vergeer kunnen bezoekers zich direct inschrijven op de rijopleiding.

rijschool vergeer website mockup
rijschool vergeer website iphone mockup 2
rijschool vergeer website iphone mockup
rijschool vergeer website mockup