Let's talk!

Bekijk project Lees Insight

Winkelglutenvrij.nl

Winkelglutenvrij.nl Header Background

Over dit project

Klant

De Online Drogist

Branche

E-commerce

Geleverde diensten

UI/UX Design Web Design

Winkelglutenvrij.nl (onderdeel van De Online Drogist) is een webshop voor glutenvrije producten. De webshop werd overgezet naar een nieuw CMS (WooCommerce) en De Online Drogist heeft mij gevraagd om Winkelglutenvrij.nl tijdens dit proces te voorzien van een redesign omdat de vormgeving van de oude shop sterk verouderd was.

Voor het nieuwe design ben in volledig vanaf nul begonnen en heb ik het oude design compleet op de schop gegooid. Uiteraard heb ik er wel voor gezorgd dat het nieuwe design herkenbaar is door de bestaande huisstijl van Winkelglutenvrij.nl zo consistent mogelijk door te voeren. Alle gebruikelijke kleuren, lettertypes en fotografie komen terug in het nieuwe design, maar dan helemaal in de trends en patronen van nu! Het nieuwe design is overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, toegankelijk, vriendelijk en kan nog jaren mee.

Overzichtelijke categorie├źn en goede filters op het productoverzicht zorgen ervoor dat je gemakkelijk het product kan vinden waar je naar zocht. Daarnaast zorgen uitgelichte aanbiedingen, populaire producten en passende aanbevelingen voor een hogere orderwaarde. Reviews over de shop, een USP bar en het Thuiswinkel Waarborg logo prominent in de header zorgen voor vertrouwen en daardoor voor een betere conversie van de shop.

Volgend project

Wijn24.nl

Wijn24.nl Header Background