Bekijk project

Website laten maken

Verbeter de online aanwezigheid van jouw onderneming en trek meer potentiële klanten met een volledig op maat gemaakte WordPress website. Altijd met een uniek en op maat gemaakt ontwerp wat volledig is afgestemd op de huisstijl en doelen van jouw onderneming. De code wordt geoptimaliseerd volgens de voorschriften van Google waardoor jouw nieuwe WordPress website uitzonderlijk snel laadt en ook goed gevonden kan worden via zoekmachines.
WordPress website laten maken door Mister Pixel
Kenmerken

Website laten maken voor meer online succes

01.

Uniek ontwerp

Jouw nieuwe website krijgt een uniek ontwerp wat is afgestemd op de huisstijl en doelen van jouw onderneming. Geen kant-en-klare templates of thema's.

02.

Uitzonderlijk snel

Door technische optimalisatie laadt jouw nieuwe website uitzonderlijk snel. Niet alleen belangrijk voor Google maar ook voor de bezoekers van jouw website.

03.

Geoptimaliseerd voor mobiel

Uiteraard wordt jouw nieuwe WordPress website ook geoptimaliseerd voor mobiele apparaten zoals tablets en smartphones, onmisbaar vandaag de dag.

04.

Goed vindbaar via Google

Alle basisprincipes voor zoekmachineoptimalisatie worden in jouw nieuwe WordPress website toegepast zodat deze goed gevonden kan worden in Google.

05.

Makkelijk aan te passen

Teksten en afbeeldingen kan je gemakkelijk zelf veranderen. Je hebt geen kennis van code nodig om de inhoud van de website aan te passen.

06.

Afgestemd op jouw doelen

De inhoud en vormgeving van de website worden afgestemd op de doelen van jouw onderneming om zo het online succes van de website te verbeteren.

Maatwerk design

Gebruiksvriendelijk en uniek ontwerp

Als je een WordPress website laat maken bij Mister Pixel dan krijg je altijd een uniek en op maat gemaakt ontwerp. Er worden geen kant-en-klare designs, templates of thema's gebruikt. Het ontwerp wordt volledig afgestemd op de huisstijl van jouw onderneming. Consistentie in kleuren, lettertypen en stijl zorgen voor herkenbaarheid van jouw merk. En het onderscheidt jouw website van de concurrentie.

Daarnaast wordt er bij het maken van de website ook gekeken naar de doelen van jouw onderneming. Wat wil je met de nieuwe WordPress website bereiken en hoe kunnen we dat realiseren? Bezoekers moeten namelijk makkelijk kunnen vinden waar zij naar zoeken. En ze moeten gemotiveerd worden om tot actie over te gaan. In het ontwerp wordt daar rekening mee gehouden door middel van intuïtieve navigatie, gestructureerde pagina's en duidelijke call-to-actions.

WordPress website laten maken met een uniek en gebruiksvriendelijk design door Mister Pixel
Hoogwaardige code

Code geoptimaliseerd voor Google

Jouw nieuwe website wordt in de basis al afgestemd op de richtlijnen van Google. Zo krijgen alle pagina's een gestructureerde opbouw met de juiste heading tags en geoptimaliseerde afbeeldingen. Ook worden de meta-tags van de belangrijkste pagina's alvast ingesteld. Daarnaast wordt de snelheid van de website geoptimaliseerd. Door zo min mogelijk plugins te gebruiken, caching en minificatie toe te passen en afbeeldingen te comprimeren wordt jouw nieuwe website uitzonderlijk snel.

Ook wordt er bij het maken van jouw nieuwe WordPress website gekeken naar toegankelijkheid. Daar worden de bezoekers van jouw website én Google blij van! Wil je weten hoe jouw huidige website momenteel beoordeeld wordt door Google? Maak dan gebruik van Google's PageSpeed Insights.

Website laten maken met code die is afgestemd op de richtlijnen van Google zodat de website geoptimaliseerd is voor zoekmachines
Het prijskaartje

Wat kost het om een website te laten maken?

De kosten voor het laten maken van een nieuwe website variëren sterk. Dit is namelijk afhankelijk van verschillende factoren. Denk bijvoorbeeld aan de complexiteit van de website, de hoeveelheid pagina's die uitgewerkt moeten worden, hoe uniek het ontwerp moet worden en of er eventueel een webshop aan de website toegevoegd moet worden. De gemiddelde prijs voor een nieuwe website laten maken ligt al gauw tussen de € 2.500 to € 5.000. Voor een nauwkeurige inschatting kan je het beste contact opnemen om de details van jouw project te bespreken. Op basis daarvan kan ik een geheel vrijblijvende offerte voor je opstellen.

WordPress website laten maken met een uniek en gebruiksvriendelijk design door Mister Pixel
WordPress

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is een content managment systeem (CMS), zie het als de "achterkant" van de website. Via WordPress kan jij de inhoud van je website aanpassen. Je kan er pagina's en blogberichten beheren, afbeeldingen uploaden en plugins installeren om extra functionaliteiten toe te voegen aan de website. Zo kan je van WordPress bijvoorbeeld een webshop maken. Dit allemaal zonder technische kennis nodig te hebben.

WordPress is het populairste CMS voor websites. Meer dan 40% van alle websites is gemaakt met WordPress. WordPress staat namelijk bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid en schaalbaarheid. Door het gigantische aanbod aan plugins kan vrijwel iedere functionaliteit gemakkelijk toegevoegd worden aan de website. Daarnaast is WordPress gratis en open source software. Bij open source software is de broncode vrij beschikbaar is voor iedereen en kan in theorie ook iedereen suggesties voor verbeteringen indienen.

wordpress website laten maken door Mister Pixel
Website pakketten

Kies een pakket wat bij jouw wensen past

Basic

Een website gemaakt met de WordPress Block Editor of Elementor Pro. Dit zijn gebruiksvriendelijke oplossingen waarmee je zonder code een complete website kunt bouwen.

Vanaf € 2500
Offerte aanvragen
Inbegrepen
 • Gemaakt met Gutenberg of Elementor
 • 3 correctierondes op het design
 • 8 volledige gevulde pagina’s
 • Snelle laadtijden
 • Contactformulier
 • Simpele animaties
 • Goede PageSpeed Insights score

Custom

Meest gekozen

Een website met een volledig op maat ontwikkeld WordPress thema. De website wordt hierdoor uitzonderlijk snel, nog beter vindbaar en de mogelijkheden zijn eindeloos.

Vanaf € 4500
Offerte aanvragen
Inbegrepen
 • Op maat ontwikkelde front-end
 • 5 correctierondes op het design
 • 15 volledig gevulde pagina’s
 • Uitzonderlijk snelle laadtijden
 • Geavanceerde formulieren
 • Professionele animaties via GSAP
 • Uitstekende PageSpeed Insights score

Zij kozen al voor Mister Pixel

Het proces

Stappenplan voor een website laten maken

Onze samenwerking begint bij definiëren van jouw doelen en wensen. Zodra dat helder is wordt er een (concept) ontwerp voor de website gemaakt. Jij levert jouw huisstijlelementen, foto's en teksten aan zodat deze in het ontwerp verwerkt kunnen worden. Ben je helemaal tevreden met het ontwerp? Dan begint de ontwikkeling en wordt het ontwerp omgezet naar een werkende website. Er wordt een testomgeving opgezet zodat jij daar de voortgang kan zien en alvast aan de slag kan met het plaatsen of aanpassen van teksten en afbeeldingen. De website wordt pas live gezet zodra deze helemaal af en naar wens is.

01. Brainstorm

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking? Dan hoor ik graag wat al jouw wensen en ideeën zijn voor de nieuwe website. Samen schetsen we een beeld van de doelen, invulling en vormgeving van de website. Is er een klik en kan ik wat voor jou betekenen? Dan stel ik graag een offerte voor je op.

02. Offerte

Op basis van al jouw wensen en doelen stel ik graag een geheel vrijblijvende offerte voor je op. In de offerte staan de belangrijkste afspraken, details, doelen en uiteraard (een richtlijn voor) de kosten voor de opdracht. Ga je akkoord met de offerte? Super! Dan gaan we samen aan de slag om jouw wensen te realiseren.

03. Aanleveren

Voordat ik aan het ontwerp van de website begin ontvang ik graag zoveel mogelijk materiaal wat ik kan gebruiken in de website. Denk daarbij aan huisstijlelementen zoals het logo, kleuren en lettertypes. Maar bijvoorbeeld ook teksten, foto's en andere inhoud die terug mag komen op de website. Hoe meer input hoe beter!

04. Design

Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp voor de website. Dit is simpel gezegd een realistische tekening van hoe de website eruit komt te zien. Er wordt dus nog niets ontwikkeld of gebouwd, dit gaat enkel over de vormgeving. Op deze manier kan ik namelijk makkelijker grote wijzigingen doorvoeren in het ontwerp dan wanneer ik gelijk begin met het bouwen van de website. En jij kunt van te voren al zien hoe de website eruit komt te zien. Ik ga de website pas bouwen zodra jij helemaal tevreden bent met het ontwerp voor de website.

05. Development

De website wordt gebouwd zodra het ontwerp helemaal naar wens is. De manier van bouwen hangt af van het pakket dat je hebt gekozen. Maar voor iedere website maak ik een testomgeving aan. Dat is een afgeschermde website die alleen wij kunnen bekijken en waar jij de voortgang van de bouw kunt zien. Ook kan je hier eventueel al zelf aan de slag met het aanpassen van teksten en afbeeldingen indien nodig.

06. Livegang

Staat de nieuwe website helemaal klaar op de testomgeving? Is alles naar wens en kan de website zo live? Dan gaan we over op de livegang van de website. Het maakt meestal niet uit bij welke hostingpartij je zit. Als een hostingpakket of -partij niet geschikt is voor de nieuwe website of als je nog geen hosting hebt dan gaan we samen op zoek naar een geschikt hostingpakket. Daar installeer ik vervolgens de nieuwe website en ik zorg er ook voor dat deze gelijk wordt aangemeld bij Google.

07. Optimalisatie

Een website is eigenlijk nooit af. Er is altijd wel ruimte voor verbetering. Zie jij kansen liggen of wil je samen sparren over verbeteringen? Dan sta ik uiteraard voor je klaar! Samen gaan we aan de slag om de verbeterpunten in kaart te brengen. Bijvoorbeeld op basis van bezoekersstatistieken om zo de conversie van de website te verhogen. Voor aanpassingen aan de website na livegang is het vaak handig om een strippenkaart af te nemen. Dat is een tegoed aan uren wat ik aan de website kan besteden.

Website laten maken die is geoptimaliseerd voor tablets en mobiel
Portfolio

Recente website projecten

Testimonials

Klanten over Mister Pixel

Rick heeft onze website totaal vernieuwd en geprofessionaliseerd. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Rick denkt heel veel mee, komt zelf met goede initiatieven en alles is mogelijk. Voor een uitstekende prijs hebben we nu een 10/10 website! Thanks!

Tom de Keijzer Green Box Self-Storage

Rick heeft voor ons de prachtige website wijn24.nl gebouwd. Het is heel fijn communiceren met Rick, hij weet alle wensen goed te vertalen en reageert zeer snel. Daarnaast staat hij ook altijd na de website bouw klaar voor vragen en hulp. Ben je op zoek naar kwaliteit dan raden wij Rick ten zeerste aan!

Robin Harteveld Wijn24.nl

Samenwerkingen met Rick verlopen altijd soepel. Het eindresultaat is hoogwaardig, doet het goed in Google en achter de schermen is het CMS schaalbaar opgezet. Dat is wat je wilt als marketeer.

Max van den Ingh Unmuted

Ik heb Rick ingeschakeld, omdat ik hulp nodig had met de website waar ik mee bezig ben. Wat heel fijn is, is dat Rick zeer snel reageert en met tips & tricks komt. Hij luistert naar de wensen die je hebt en geeft zelf ook suggesties. Rick doet natuurlijk veel meer dan waar ik hem voor gevraagd heb en ik raad hem dan ook bij iedereen aan!

Jolanda Scholten B-Mbitious

Rick heeft voor Laaken een prachtige website op maat gebouwd. Hij maakt een sterke vertaalslag van onze wensen en ideeën naar een goed functionerende website. Door zijn duidelijke communicatie, snelle respons, en nauwkeurigheid werd het project zeer efficiënt en succesvol afgerond.

Ramon Hoebink Laaken Asset Management

Onze samenwerking met Mister Pixel verloopt altijd soepel. Zijn professionaliteit komt tot uiting in elke interactie, waardoor onze samenwerking een plezier is. Dankbaar voor de snelheid, efficiënte en goede service die hij continue biedt.

Nikita Oudendijk weWow

Ik heb ontzettend fijn samengewerkt met Rick, hij reageert snel en levert goed werk. Daarbij gaf hij graag zijn advies en had hij creatieve ideeën. Tegelijkertijd luisterde hij erg goed naar mijn wensen als opdrachtgever en toonde zich hierin flexibel. Ik zou Rick aan iedereen aanraden en in de toekomst altijd weer bij hem aankloppen voor een goede website.

Tim Vergeer Rijschool Vergeer

Rick heeft ons kundig en creatief begeleid bij de bouw van onze nieuwe website. Daarnaast stond hij altijd open voor suggesties van onze kant en kwam er vlot antwoord op vragen die we hadden. We zijn heel blij met het resultaat en ook als er later aanpassingen nodig zijn worden die snel opgepakt. Fijne samenwerking!

Inge Letschert-Godding Borg Raad in Zorg

Ik kan samenwerken met Mister Pixel van harte aanbevelen. Rick is snel, kundig en zeer goed in zijn communicatie. Ik ben dan ook echt super tevreden.

Marije Sluis Valencia-Property.nl
FAQ

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op!

01. Wat kost een website laten maken?

Iedere website is uniek en de prijs is grotendeels afhankelijk van jouw wensen en budget. Je kunt kiezen tussen 2 pakketten, het Basic pakket wat begint bij €2500 en het Custom pakket wat begint bij €4500.

02. Hoe lang duurt het om een website te laten maken?

De gemiddelde doorlooptijd voor het laten maken van een website is 4 tot 6 weken. Maar dit is sterk afhankelijk van de complexiteit van de website en hoe snel vereiste informatie wordt aangeleverd.

03. Kan ik zelf de inhoud van mijn website aanpassen?

Dat kan zeker! Jouw nieuwe website wordt zodanig gebouwd dat jij altijd zelf de inhoud van de pagina's aan kunt passen zonder dat je kennis nodig hebt van code.

04. Wordt de website ook geoptimaliseerd voor Google?

Alle algemene adviezen worden standaard geïmplementeerd. Hierdoor is de basis van de website geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ook wordt de website voorzien van een plugin waarmee je adviezen krijgt om de inhoud van de pagina's te optimaliseren. Als je het uiterste uit zoekmachineoptimalisatie wilt halen dan kunnen we samen op zoek gaan naar een expert die de website verder optimaliseert.

05. Kan ik een mobielvriendelijke website laten maken?

Uiteraard! Een mobielvriendelijke website is vandaag de dag essentieel en in mijn optiek vanzelfsprekend. In het ontwerp en tijdens de ontwikkeling wordt er altijd rekening gehouden met "responsiveness".

06. Zijn er doorlopende kosten na het laten maken van een website?

Zaken rondom de website zoals hosting en domeinregistratie zijn doorlopende kosten waar iedere website mee te maken heeft. Maar de website zelf heeft standaard geen doorlopende kosten. Het kan wel voorkomen dat jouw website plugins nodig heeft voor specifieke functionaliteiten waar wel kosten aan verbonden zijn.

07. Krijg ik training of ondersteuning na de lancering?

Ja, de belangrijkste functionaliteiten worden uitgelegd. Denk daarbij aan het aanpassen van pagina's of het toevoegen van blogberichten. En als je ergens vragen over hebt dan mag je altijd contact opnemen.

08. Kan ik mijn website laten onderhouden door Mister Pixel?

Absoluut! De gewerkte uren kunnen naderhand gefactureerd worden. Of je neemt een strippenkaart af waarmee je vooraf een aantal uur inkoopt die aan de website besteed kunnen worden. Deze uren zijn onbeperkt geldig en het is goedkoper dan het losse uurtarief.

09. Hoe lang duurt het voordat mijn website in Google staat?

Na de livegang wordt de website aangemeld bij Google's Search Console. Daar kan je namelijk een indexering door Google aanvragen. Hoe lang het duurt voordat Google de website heeft geïndexeerd varieert, maar meestal is dat binnen een week wel gebeurd. Zodra de website geïndexeerd is door Google kan Search Console gebruikt worden voor het opsporen en verhelpen van fouten in de website.