Bekijk project

Schaalbaar front-end en WordPress development

Heb je al een website of webshop en ben je op zoek naar iemand die deze kan verbeteren of optimaliseren? Of heb je een project liggen waar je alleen een developer voor nodig hebt? Met mijn jarenlange ervaring als front-end en WordPress ontwikkelaar help ik jou graag bij het realiseren van jouw wensen.
wordpress development
Kenmerken

Schaalbare code voor duurzame ontwikkeling

Mijn code is altijd gestructureerd en opgebouwd uit zo veel mogelijk herbruikbare componenten. Daarnaast houd ik rekening met performance en responsiveness zodat het product in alle situaties een goede gebruikerservaring heeft.

01.

Schaalbaar

Overzichtelijke, onderhoudsvriendelijke en schone code opgebouwd door door middel van herbruikbare componenten. Klaar om mee te groeien met jouw onderneming.

02.

Responsive

Een consistente en geoptimaliseerde gebruikerservaring op ieder apparaat. Code die altijd geoptimaliseerd is voor verschillende schermformaten zoals tablets en smartphones.

03.

Snelle laadtijden

Snelheidsoptimalisatie begint al in de ontwikkelfase met bijvoorbeeld het optimaliseren en minimaliseren van assets en het inladen van de juiste afbeeldingsformaten.

04.

Modulair

Het gebruik van modulaire code bevordert herbruikbaarheid en onderhoudsgemak. Componenten kunnen worden hergebruikt waardoor de ontwikkeling efficiënter wordt.

05.

Consistent

Consistentie in code en prestaties in het gehele project mede dankzij het instellen en naleven van coding standards en code die gecontroleerd wordt door meedere linters.

06.

Zoekmachineoptimalisatie

Implementatie van SEO-vriendelijke zaken, zoals het gebruik van semantisch correcte HTML om de zichtbaarheid van de applicatie in zoekmachineresultaten te vergroten.

Optimalisatie

Verbeter jouw bestaande website of webshop

Heeft jouw WordPress website of WooCommerce webshop last van lange laadtijden? Krijgt deze een slechte Google PageSpeed Insights beoordeling waardoor jouw ranking in zoekmachines verslechterd? Laat mij dan de performance van jouw website of webshop verbeteren. Met technieken zoals caching, compressie, minificatie en lazy loading zorg ik ervoor dat de laadsnelheid van jouw website of webshop aanzienlijk verbeterd.

Daarnaast kan ik ook advies uitbrengen over het ingestelde thema, de actieve plugins en de hosting waar de website of webshop op draait. Deze factoren kunnen namelijk ook van grote invloed zijn op de laadsnelheid. Samen kunnen we vervolgens een passende oplossing implementeren.

website performance optimization
Testimonials

Klanten over Mister Pixel

Rick heeft onze website totaal vernieuwd en geprofessionaliseerd. We zijn ontzettend blij met het resultaat. Rick denkt heel veel mee, komt zelf met goede initiatieven en alles is mogelijk. Voor een uitstekende prijs hebben we nu een 10/10 website! Thanks!

Tom de Keijzer Green Box Self-Storage

Rick heeft voor ons de prachtige website wijn24.nl gebouwd. Het is heel fijn communiceren met Rick, hij weet alle wensen goed te vertalen en reageert zeer snel. Daarnaast staat hij ook altijd na de website bouw klaar voor vragen en hulp. Ben je op zoek naar kwaliteit dan raden wij Rick ten zeerste aan!

Robin Harteveld Wijn24.nl

Samenwerkingen met Rick verlopen altijd soepel. Het eindresultaat is hoogwaardig, doet het goed in Google en achter de schermen is het CMS schaalbaar opgezet. Dat is wat je wilt als marketeer.

Max van den Ingh Unmuted

Ik heb Rick ingeschakeld, omdat ik hulp nodig had met de website waar ik mee bezig ben. Wat heel fijn is, is dat Rick zeer snel reageert en met tips & tricks komt. Hij luistert naar de wensen die je hebt en geeft zelf ook suggesties. Rick doet natuurlijk veel meer dan waar ik hem voor gevraagd heb en ik raad hem dan ook bij iedereen aan!

Jolanda Scholten B-Mbitious

Rick heeft voor Laaken een prachtige website op maat gebouwd. Hij maakt een sterke vertaalslag van onze wensen en ideeën naar een goed functionerende website. Door zijn duidelijke communicatie, snelle respons, en nauwkeurigheid werd het project zeer efficiënt en succesvol afgerond.

Ramon Hoebink Laaken Asset Management

Onze samenwerking met Mister Pixel verloopt altijd soepel. Zijn professionaliteit komt tot uiting in elke interactie, waardoor onze samenwerking een plezier is. Dankbaar voor de snelheid, efficiënte en goede service die hij continue biedt.

Nikita Oudendijk weWow

Ik heb ontzettend fijn samengewerkt met Rick, hij reageert snel en levert goed werk. Daarbij gaf hij graag zijn advies en had hij creatieve ideeën. Tegelijkertijd luisterde hij erg goed naar mijn wensen als opdrachtgever en toonde zich hierin flexibel. Ik zou Rick aan iedereen aanraden en in de toekomst altijd weer bij hem aankloppen voor een goede website.

Tim Vergeer Rijschool Vergeer

Rick heeft ons kundig en creatief begeleid bij de bouw van onze nieuwe website. Daarnaast stond hij altijd open voor suggesties van onze kant en kwam er vlot antwoord op vragen die we hadden. We zijn heel blij met het resultaat en ook als er later aanpassingen nodig zijn worden die snel opgepakt. Fijne samenwerking!

Inge Letschert-Godding Borg Raad in Zorg

Ik kan samenwerken met Mister Pixel van harte aanbevelen. Rick is snel, kundig en zeer goed in zijn communicatie. Ik ben dan ook echt super tevreden.

Marije Sluis Valencia-Property.nl